Hangoskönyv letöltés, ingyenes hallgatás az internetről, online e-könyv: Orwell 1984. Ottlik

A hangoskönyvek az olvasók körében egyre népszerűbbek. Ingyenes letöltésű is van épp elég szerencsére, azaz olyan, amelyik letölthető az internetről vagy online hallgatható mondjuk egy laptopon. Bár az elsődleges forrásokat sem nehéz megtalálni tartalomkereséssel, én készítettem egy külön Google-barát honlapot, ahonnan a fontos linkek - azaz online hangoskönyvek - elérhetők. Kis weboldal optimalizálás bevetésével azt is elértem, hogy optimalizált honlapom a hangoskönyv online keresőkifejezéssel első legyen a Google organikus találati listáján.

Online hangoskönyv hallgatás

Ami egyben azt is jelentette, hogy az oldal egyik leglátogatottabb webhelyem lett, van olyan nap, hogy 300 találat éri. Hirdető persze még nem akadt, de érdeklődő annál több, levélben is megtalálnak egyes keresett hangoskönyvek letöltése kérdésében. Legutóbb valaki például nem tudta a Nagy Arvisura Könyvet letölteni, és azért írt nekem, mert ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy magyar őstörténetet hallgasson ott, ahol szerinte nincs is internet. Nekem mégis tudott e-mail küldeni. Erre képes az Arvisura puszta említése, ezt még Orwell se gondolta volna utópiájában.

Hangoskönyvek letöltése ingyen

A Magyar Elektronikus állományában jogtalanul volt ingyenesen elérhető Orwell két regényének magyar fordítása - ezeket nemrégiben  eltűntek. A történteknek politikai aktualitást adott, hogy korábban egy politikai mozgalom osztotta meg FB-oldalán az 1984 regény letööltésének MEK-es linkjét. Az online könyv nem sokkal ezután tűnt el, sokan cenzúrát gyanítottak a háttérben. Mindeközben a Youtube videofeltöltőn  a hangoskönyv letöltése továbbra is lehetséges maradt.

hangoskönyv hallgatás - online letöltés

Hangoskönyvek online hallgatása

- ezzel a kifejezéssel például az ungparty.net alá tartozó weblapom első helyen áll a Google keresőtalálatok között. Húzóereje visszaható: a Könyv Online blog is jól szerepel az organikus helyezések találati listáján - ennek a blognak ez lett a leglátogatottabb weblapja. Bizony nem a Szembesülés.... Lásd még ezeket a kulcsszavakat is a webtartalom keresőben: hangoskönyv vásárlás / könyv online letöltés / google első helyre kerülés / online hallgatás / széles sávú internet - e-könyvek letöltése - mp3 könyv kiadó, pdf e-book download, hangos könyv, laptop kijelzőről online olvasás - George Orwell, Ottlik Géza regénye, Hajnóczy Péter, Karinthy Frigyes

 

Blog: Hangos könyvek letöltése laptopra

Szerző: BDK  2013.04.11. 13:24 Szólj hozzá!

Címkék: internet könyv letöltés hangoskönyv online hallgatás

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvem.blog.hu/api/trackback/id/tr305216839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása